Главная » 2010 » Апрель » 26 » Близько 12-ти кілометрів за зміну – саме такий результат роботи шляхоприбиральної машини «Скандія»
18:31
Близько 12-ти кілометрів за зміну – саме такий результат роботи шляхоприбиральної машини «Скандія»
Наразі спецавтомобіль працює під бортами доріг Полтави. Техніка задіяна в цілодобомову режимі, відповідно до затвердженого графіку. Більше про вулиці, які будуть прибрані цього тижня, дізнавались Крістіна Криженко та Сергій Сепітий.

Шляхово-прибиральна машина «Скандія», що знаходиться на балансі комунального підприємства «Міська ШЕД», наразі у цілодобовому режимі очищає вулиці міста від пилу та бруду. Прибрати висипану взимку комунальниками піщано-сольову суміш за 1 раз не вдається, тому прибирання однієї ділянки дороги проходить у кілька етапів.

/Семен Солдатенко, начальник КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця»

Насамперед, проходить механічна очистка вулиць вручну під бортом, а потім, згідно із затвердженим графіком, по цим вулиця проходить машина «Скандія»/

Аби спричиняти якомога менше незручностей мешканцям міста і не здіймати пил, «Скандія» спочатку оприскує вулицю, а потім вже її прибирає. Відтак, машина кожні 4 години роботи потребує дозаправки води об'ємом 1,5 куба. Нині, розповідає Семен Солдатенко, бруду на вулицях залишилось небагато, тож за зміну вивозиться десь 2 вантажівки.

Згідно із затвердженим графіком, у понеділок «Скандія» в 1 зміну (з 8-ї до 20-ї години) прибирала вулиці мікрорайону Алмазний і Сади-1: Калініна, Героїв Сталінграду, Красіна, Алмазну, загалом – більше 12-ти кілометрів. В нічну зміну буде черга вулиць Миру, Леніна. У вівторок в денну зміну – вулиці Фрунзе і Леніна, в нічну – вулиці району Центрального ринку.

Нагадуємо, повний графік роботи «Скандії» розміщений і постійно оновлюється на офіційному сайті Полтавської міської ради. Тут мешканців міста влада закликає до співпраці.

В разі, якщо в зазначений графіком день машина не прибирала вказаний відрізок дороги, мешканці міста можуть звернутися з відповідною заявою до відділу оперативного реагування на звернення громадян за номером телефону 15-80.

У свою чергу, «шедівці» просять водіїв з розумінням відноситись до роботи спеціальної техніки.

/Семен Солдатенко, начальник КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця»

Шановні власники автомобілів! Не паркуйте свої машини у невідведених для цього місцях, аби дати можливість техніці належно прибрати під бортами
Категория: Новости Полтавской области | Просмотров: 352 | Добавил: Nekramant | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]